Panorama

2015-02-12 @ 12:00:00
Här kommer ett inlägg med lite häftiga bilder vi tagit med iphonens panoramafunktion. Om ni klickar på bilderna får ni upp en förstoring. (vill ni se dom i riktigt stor storlek så tryck upp bilden och högerklicka sen och välj "öppna bild i ny flik")
 
 
Whitehaven beach
 
Blue Mountains
 
Waewaetorea island
 
    
Tongariro national park
 
  
Kaikoura
   
 
Mt Cook
 
 
Paradise
 
 
Queenstown
  
 
Wanaka
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Loves pappa

Wow..jättehärliga vyer.

2015-02-12 @ 18:17:51
Postat av: Mimmi

Men gud! Helt fantastiska bilder ju! Och så är det liksom mobilbilder! Men, nu känns det bra att ni är påväg hem :) Ni är såååå saknade båda två! Massa kramar!

2015-02-12 @ 21:45:45
Postat av: Emma & Per

Att lämna en kommentar här nu blir nog en ren chansning med tanke på att ni är hemma igen, och därav antagligen inte kommer uppdatera bloggen något mer. Vilket vi för övrigt tycker är sååå trist!!! Det har varit ett sant nöje att läsa om er resa och vi är så glad över att ni hittade vår blogg så att vi kunde hitta eran! Kommer bli så tomt att inte få följa er här nå mer nu.. Eller ni kanske tänker fortsätta skriva hemifrån? (Vi hoppas). Av bloggen att döma så har ni haft ett helt fantastiskt halvår på resande fot, och vi önskar er en fortsatt härlig tid även där hemma trots snö och kyla. Här om kvällen satt vi och pratade om att det skulle ha varit kul om ni skulle mött upp oss här i Filippinerna innan ni for hem till Sverige igen, men det får vi ta en annan gång! Haha :) KRAMAR!

2015-02-17 @ 11:42:00
URL: http://thehorizon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback